Veletrh starožitností Antique

Asociace starožitníků pořádá veletrh starožitností Antique dvakrát ročně – na jaře a na podzim.

Od roku 2010 se veletrh koná na Karlově náměstí v prostorách Novoměstské radnice, kde se prezentuje na šest desítek vystavovatelů z celé České republiky.

Nadcházející veletrh starožitností Antique

47. veletrh starožitností Antique – podzim 2023

• Termín konání: 24.–27. 11. 2022
  • Místo konání: výstavní síň Novoměstské radnice
  • Návštěvní hodiny:
    24.–26. 11. 2022 10.00–19.00 hod.
    27. 11. 2022 10.00–17.00 hod.

Podzimní veletrh antique představí téma starožitnosti a moderní umění

Dialog mezi starožitnostmi a moderním uměním se povede na podzimním veletrhu Antique, který bude probíhat od 24. do 27. listopadu 2022 na Novoměstské radnici v Praze.

Antique se v duchu motta „Starožitnosti a moderní umění“ zaměří na ta období a ty disciplíny, v nichž české umění dosáhlo výjimečných úspěchů a světového věhlasu a přinese dialog v kontextu dnešního moderního umění.

Veletrh Antique, jaro 2022

Veletrh Antique podporuje

Logo Nadační fond AROK

Nadační fond AROK

Hlavním cílem nadačního fondu je vybudovat areál chráněného bydlení, který nabídne bezpečný domov všem skupinám pacientů s různými typy duševních poruch, stařeckých demencí a dalších duševních onemocnění. Nadační fond zároveň pomáhá blízkým a rodinným příslušníkům svých klientů, protože i oni trpí dopadem duševní nemoci a potřebují různé typy podpory.

Více informací na nadacnifondarok.cz a facebook.com/nadacnifondarok

Logo NAUTIS, z.ú.

Národní ústav pro autismus, z.ú. – NAUTIS

NAUTIS poskytuje komplexní nabídku služeb pro lidi s poruchou autistického spektra (PAS) a jejich rodiny v České republice. Je zřizovatelem integrační mateřské školy, speciálně pedagogického centra a sociálního podniku Nakladatelství PASPARTA, který zaměstnává lidi s autismem. Je členem mezinárodní organizace Autism-Europe, která sdružuje organizace aktivně se zasazující o práva lidí s PAS a jejich rodin v Evropě.

Více informací na nautis.cz a facebook.com/nautis.cz

Logo Adopce významných hrobů

Projekt Adopce významných hrobů

Smyslem projektu je patronství opuštěných a chátrajících hrobů významných osobností našich dějin.

Více naleznete na hrbitovy-adopce.cz